Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1981
Tom
35
Numer
11-12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11-12
artykuł:
Przeznaczenie produkowanych zestawów snack-barowych
(
Sawielajc A.
)
artykuł:
Pracujemy bez wypadków
(
Gornicz M.
)
artykuł:
Bezmięsne jadłospisy obiadowe i ich wartośc odżywcza oraz masa porcji (V)
artykuł:
Sposób odżywiania się mieszkańców Syrii
(
Abdalla M.
)
artykuł:
Ocena sposobu żywienia zbiorowego studentów
(
Szponar L.
,
Lis A.
,
Dyczkowska U.
)
artykuł:
Kierunki rozwoju sieci gastronomicznej w Zakopanem do 1990 r.
(
Sala J.
,
Wiktor J.
,
Zachwieja B.
)
artykuł:
Straty żywności w gastronomii - stratami do uniknięcia
(
Maciesowicz Z.
)
artykuł:
Organizacja praktycznej nauki zawodu w nowym roku szkolnym
(
Kopec K.
)
artykuł:
Wskaźniki ceny i wartości odżywczej żywności
(
Amarowicz R.
)
artykuł:
Patelnia elektryczna
(
Bilski Z.
)
artykuł:
Co jadano na Warmii i Mazurach
(
Sapeta B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.