Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2013
Tom
61
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Zastosowanie transglutaminazy w piekarstwie
(
Piesiewicz H.
)
artykuł:
Zarządzanie jakością i higiena produkcji w zintegrowanym systemie informatycznym. Zorientowana na jakość optymalizacja procesów i produktów za pomocą systemu CSB
(
Stec A.
,
Malecki P.
)
artykuł:
Cukiernie Koszyc - Europejskiej Stolicy Kultury 2013
(
Perzynski M.
)
artykuł:
Z jednej ręki
artykuł:
Alzacja - kraina szlachetnych win białych
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Aroma Design
(
Romanowska A.
)
artykuł:
AAK. Lepsza czekolada mleczna z większą wydajnością
artykuł:
Faktury korygujące - możliwe także korekty zbiorcze
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Usługi NOR-STA
artykuł:
32. Pielgrzymka Rzemiosła Polskiego na Jasną Górę z udziałem piekarzy i cukierników
(
Maleszyk M.
)
artykuł:
Rozstajemy się z pracownikiem - wypowiedzenie umowy z powodu utraty zaufania
(
Paprocki J.
)
artykuł:
System kontroli rentgenowskiej Ishida poprawia bezpieczeństwo produktu
artykuł:
Barwniki naturalne i barwiąca żywność firmy Chr. Hansen w wyrobach cukierniczych
artykuł:
Rynek zbóż a sytuacja w młynarstwie i piekarstwie
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
"Żywność wygodna" - tendencje i perspektywy
(
A.L.
)
artykuł:
Alternatywa dla espresso
(
Bartelak M.
)
artykuł:
Komisja Europejska porządkuje prawo dotyczące bezpieczeństwa zywności
(
A.L.
)
artykuł:
Przyjemne z pożytecznym
(
Ogorkiewicz I.
,
Rutkowska W.
)
artykuł:
Systemy studzenia próżniowego dla rzemiosła i przemysłu
artykuł:
Jak oszczędzać w kryzysie?
(
Kowalski J.
)
artykuł:
Nowoczesny sklep - krok po kroku (cz.II)
(
Tabakowski L.
)
artykuł:
Masło - najzdrowszy tłuszcz w diecie człowieka
(
Cichosz G.
)
artykuł:
Na czym polega nowoczesny branding?
(
Pietka A.
)
artykuł:
Technologie godne uwagi. Cz.1. Wypiek pieczywa z uwodnionymi ziarnami zbóż
(
Piesiewicz H.
)
artykuł:
VIII MIędzynarodowy Dzień Celiakii
(
Szafulera W.
)
artykuł:
Otwarte głowy - uczenie się w firmie
(
Ropiejko J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.