PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2019 | 08 |
Tytuł artykułu

Higiena produkcji w mleczarstwie - aspekty ogólne oraz biologiczne i chemiczne

Autorzy
Warianty tytułu
EN
Production hygiene in the dairy industry - general, biological and chemical aspects
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Numer
08
Opis fizyczny
s.13-19,fot.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f870bf49-0ffe-4ff6-8594-9d3c7110c10b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.