Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2015
|
07
|
Tytuł artykułu
Bacillus cereus jako zagrożenie bezpieczeństwa żywności oraz jakości w przetwórstwie mleka
Autorzy
Dzwolak W.
Warianty tytułu
EN
Bacillus cereus as a food safety ang food quality hazard in production of milk and milk drinks
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
Bacillus cereus
jakosc mleka
bezpieczenstwo zywnosci
zatrucia pokarmowe
zagrozenie zdrowia
objawy zatrucia
wady jakosciowe
mechanizm przenoszenia
przenoszenie bakterii
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2015
Numer
07
Opis fizyczny
s.11-15,rys.,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dzwolak W.
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f82c0044-97eb-44c1-99dc-9da8073dbf29
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.