PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 07 |

Tytuł artykułu

Bacillus cereus jako zagrożenie bezpieczeństwa żywności oraz jakości w przetwórstwie mleka

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Bacillus cereus as a food safety ang food quality hazard in production of milk and milk drinks

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

07

Opis fizyczny

s.11-15,rys.,tab.,fot.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-f82c0044-97eb-44c1-99dc-9da8073dbf29
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.