Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
2014
|
272
|
Tytuł artykułu
Ocena możliwości zastosowania skrobi woskowych jako zagęstników sosów typu keczup
Autorzy
Lewandowicz J.
,
Le Thanh-Blicharz J.
,
Jasiczak J.
Warianty tytułu
EN
Evaluation of wax rtarches as tomato ketchup thickeners
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
wlasciwosci reologiczne
tekstura
ketchup
sos pomidorowy
barwa
skrobia ziemniaczana
skrobia kukurydziana
skrobia ryzowa
skrobia woskowa
zagestniki
Brunow konferencja
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
Rocznik
2014
Numer
272
Opis fizyczny
s.81-91,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Lewandowicz J.
Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, Poznań
autor
Le Thanh-Blicharz J.
Zakład Koncentratów Spożywczych i Produktów Skrobiowych, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego, Poznań
autor
Jasiczak J.
Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f81fc24d-81be-4b41-85a7-044294c99471
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.