Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2014
|
64
|
4
|
Tytuł artykułu
Production of low calorie bakery product with pleasant flavour, antioxidant and antimicrobial activities
Autorzy
Hussein A.M.S.
,
Shaheen M.S.
,
Abdel-Kalek H.H.
,
Abo El-Nor S.A.H.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
low calorie
baked product
pie
aromatic plant
Thymus vulgaris
Foeniculum vulgare
Pimpinella anisum
Trigonella foenum-graecum
rheological property
sensory property
gas chromatography
pleasant flavour
antioxidant activity
antimicrobial activity
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2014
Tom
64
Numer
4
Opis fizyczny
p.253-265,fig.,ref.
Twórcy
autor
Hussein A.M.S.
Food Technology Department, National Research Centre, Dokki, 12311, Giza, Egypt
autor
Shaheen M.S.
Flavor and Aromatic Department, National Research Centre, Dokki, 12311, Giza, Egypt
autor
Abdel-Kalek H.H.
Atomic Energy Authority, National Centre for Radiation Research and Technology, Cairo, Egypt
autor
Abo El-Nor S.A.H.
Dairy Science Department, National Research Centre, Dokki, 12311, Giza, Egypt
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.2478/pjfns-2013-0010
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f8085301-cce4-469f-8f51-18274af1b84f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.