Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Elementology
2023
|
28
|
4
|
Tytuł artykułu
Variance analysis of an experimental study of the effects of amino acids and Fe chelate on turfgrass
Autorzy
Radkowski A.
,
Wolski K.
,
Radkowska I.
,
Burduk R.
,
Khachatryan K.
,
Bujak H.
,
Jelen L.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Elementology
Rocznik
2023
Tom
28
Numer
4
Opis fizyczny
p.1155-1174,fig.,ref.
Twórcy
autor
Radkowski A.
Department of Agroecology and Plant Production, University of Agriculture in Krakow, Cracow, Poland
autor
Wolski K.
Department of Agroecology and Plant Production, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, Wroclaw, Poland
autor
Radkowska I.
Department of Cattle Breeding, National Research Institute of Animal Production
autor
Burduk R.
Faculty of Information and Communication Technology, Wrocław University of Science and Technology, Wroclaw, Poland
autor
Khachatryan K.
Faculty of Food Technology University of Agriculture in Krakow, Cracow, Poland
autor
Bujak H.
Department of Genetics, Plant Breeding and Seed Production, Wrocław University of Environmental and Life Sciences; Research Center for Cultivar Testing (COBORU), Wroclaw, Poland
autor
Jelen L.
Faculty of Information and Communication Technology, Wrocław University of Science and Technology, Wroclaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5601/jelem.2023.28.3.3128
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f803c4dd-7038-4952-8bcd-ccbf44da24a9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.