PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 32 | 1 |

Tytuł artykułu

Assessment of post-slaughter exsanguination degree of selected muscles of fatteners’ carcasses

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

PL
Ocena stopnia wykrwawienia poubojowego wybranych mięśni tuszy wieprzowej

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

32

Numer

1

Opis fizyczny

p.40-46,fig.,ref.

Twórcy

  • The Faculty of Management, Rzeszow University of Technology, Al. Powstancow Warszawy 8, 35-959 Rzeszow, Poland
autor
  • The Faculty of Management, Rzeszow University of Technology, Al. Powstancow Warszawy 8, 35-959 Rzeszow, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-f7faa3e4-4f65-4b1a-98c2-845a60ecc4cf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.