PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 32 | 1 |
Tytuł artykułu

Assessment of post-slaughter exsanguination degree of selected muscles of fatteners’ carcasses

Warianty tytułu
PL
Ocena stopnia wykrwawienia poubojowego wybranych mięśni tuszy wieprzowej
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
32
Numer
1
Opis fizyczny
p.40-46,fig.,ref.
Twórcy
  • The Faculty of Management, Rzeszow University of Technology, Al. Powstancow Warszawy 8, 35-959 Rzeszow, Poland
autor
  • The Faculty of Management, Rzeszow University of Technology, Al. Powstancow Warszawy 8, 35-959 Rzeszow, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f7faa3e4-4f65-4b1a-98c2-845a60ecc4cf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.