PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1981 | 28 | 1 |

Tytuł artykułu

Metody chemiczne i mikrobiologiczne oznaczania przyswajalności lizyny w żywności i paszach

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Khimicheskie metody i mikrobiologicheskie opredelenija usvojaemogo lizina v pishhe i kormakh
EN
Chemical and microbiological methods for determining available lysine in food and feeds

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

28

Numer

1

Opis fizyczny

s.25-40,rys.,bibliogr.

Twórcy

  • Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań
autor
  • Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań
autor
  • Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-f7f2b886-1b9c-4b84-9ca5-8810a39621e4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.