PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2020 | 74 | 10 |
Tytuł artykułu

Bioaktywne składniki mleka - właściwości i możliwości otrzymywania za pomocą technik membranowych

Warianty tytułu
EN
Bioactive components in milk - properties and production possibilities using membrane techniques
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
74
Numer
10
Opis fizyczny
s.9-10,12,fot.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Nauk o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Nauk o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Nauk o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Nauk o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f75e219b-06d8-4720-b147-daf9617102c0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.