PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 54 | 1 |

Tytuł artykułu

Wpływ dodatku witaminy D3 na wyniki produkcyjne oraz jakość mięsa tuczników

Warianty tytułu

EN
The effect of vitamin D3 supplementation on fattening results and meat quality in pigs

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

54

Numer

1

Opis fizyczny

s.27-35,tab.,wykr.,fot.,bibliogr.

Twórcy

  • Dział Genetyki i Hodowli Zwierząt, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k.Krakowa
  • Dział Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k.Krakowa
autor
  • Zakład Przemiany Białka i Energii, Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt, Polska Akademia Nauk, ul.Instytucka 3, 05-110 Jabłonna
autor
  • Dział Genetyki i Hodowli Zwierząt, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k.Krakowa
autor
  • Dział Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k.Krakowa
autor
  • Dział Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k.Krakowa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-f7300a00-f435-43be-a294-fce7591dd5dc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.