Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1990
|
44
|
3
|
Tytuł artykułu
Popularyzacja potraw z roslin strączkowych (III)
Autorzy
Swiderski F.
,
Paraska W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
potrawy
rosliny straczkowe
popularyzacja
przepisy kulinarne
informacja
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1990
Tom
44
Numer
3
Opis fizyczny
s.24-26
Twórcy
autor
Swiderski F.
Instytut Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza w Warszawie, Warszawa
autor
Paraska W.
Instytut Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f6f3cf7c-1ee9-4cf2-82a0-7340aa67c9a2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.