PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2021 | 26 | 4 |

Tytuł artykułu

Modifications of vitamin C and total protein content in edible potato tubers under the influence of herbicide and biostimulants

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

26

Numer

4

Opis fizyczny

p.861-870,ref.

Twórcy

autor
  • Institute of Agriculture and Horticulture, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Str. Prusa 14, 08-110 Siedlce, Poland
autor
  • Institute of Agriculture and Horticulture Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Siedlce, Poland
  • Faculty of Health Sciences, Pope John Paul II State School of Higher Education in Biała Podlaska, Biala Podlaska, Poland
autor
  • Department of Agriculture, Vocational State School of Ignacy Mościcki in Ciechanów, Ciechanow, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-f6e0d7ac-67f4-49eb-972e-0b7c1fb903d7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.