Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Elementology
2021
|
26
|
4
|
Tytuł artykułu
Modifications of vitamin C and total protein content in edible potato tubers under the influence of herbicide and biostimulants
Autorzy
Zarzecka K.
,
Gugala M.
,
Mystkowska I.
,
Sikorska A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Elementology
Rocznik
2021
Tom
26
Numer
4
Opis fizyczny
p.861-870,ref.
Twórcy
autor
Zarzecka K.
Institute of Agriculture and Horticulture, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Str. Prusa 14, 08-110 Siedlce, Poland
autor
Gugala M.
Institute of Agriculture and Horticulture Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Siedlce, Poland
autor
Mystkowska I.
Faculty of Health Sciences, Pope John Paul II State School of Higher Education in Biała Podlaska, Biala Podlaska, Poland
autor
Sikorska A.
Department of Agriculture, Vocational State School of Ignacy Mościcki in Ciechanów, Ciechanow, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5601/jelem.2021.26.3.2180
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f6e0d7ac-67f4-49eb-972e-0b7c1fb903d7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.