PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1980 | 31 | 4 |

Tytuł artykułu

Porównanie podłoży do ilościowego wykrywania laseczek Bacillus cereus w niektórych środkach spożywczych

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Sravnenie pitatel'nykh sred dlja kolichestvennogo obnaruzhenija palochek Bacillus cereus v nekotorykh pishhevykh produktakh
EN
Comparison of media for quantitative determination of Bacillus cereus in certain food products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

31

Numer

4

Opis fizyczny

s.407-412,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-f6c8f71a-a721-4166-962d-ef6bc0452697
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.