Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1989
|
10
|
Tytuł artykułu
Ocena jakości termizowanego sera twarogowego „Setal” oraz jego przydatności w żywieniu załóg statków morskich
Autorzy
Przybylowski P.
,
Steinka I.
,
Smiechowska M.
,
Babicz-Zielinska E.
Warianty tytułu
EN
Evaluation of the quality of thermized cottage cheese „Setal” and its suitability in nutrition of the crews of sea ships
RU
Ocenka kachestva termizovannogo tvoroga „Setal” i ego prigodnost v pitanii ehkipazha morskich korablejj
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
sery
sery termizowane
sery twarogowe
ser Setal
ocena jakosci
zywienie czlowieka
zalogi statkow morskich
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1989
Numer
10
Opis fizyczny
s.25-26,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Przybylowski P.
Zakład Żywności i Żywienia na Statkach, Wyższa Szkoła Morska w Gdyni, Gdynia
autor
Steinka I.
Zakład Żywności i Żywienia na Statkach, Wyższa Szkoła Morska w Gdyni, Gdynia
autor
Smiechowska M.
Zakład Żywności i Żywienia na Statkach, Wyższa Szkoła Morska w Gdyni, Gdynia
autor
Babicz-Zielinska E.
Zakład Żywności i Żywienia na Statkach, Wyższa Szkoła Morska w Gdyni, Gdynia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f6b3f845-a040-4490-b557-b2c4ff5d73d0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.