PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1990 | 41 | 3-4 |
Tytuł artykułu

Wpływ czasu przednamnażania oraz stężenia pożywek wybiórczo-namnażających na efektywność izolacji pałeczek Salmonella z homogenizatów mięsa mrożonego

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
The effect of the preincubation time and concentration of selective multiplying media on the effectiveness of Salmonella organisms isolation from frozen meat homogenates
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
41
Numer
3-4
Opis fizyczny
s.200-203,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Zakład Żywienia Klinicznego, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, ul.Powsińska 61/63, 02-903 Warszawa
autor
  • Zakład Żywienia Klinicznego, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, ul.Powsińska 61/63, 02-903 Warszawa
  • Zakład Żywienia Klinicznego, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, ul.Powsińska 61/63, 02-903 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f6adbd57-945c-4fe9-8aa4-a37450e37b19
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.