PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 14 | 2 |
Tytuł artykułu

Variations in pH decline measured from 45 min to 48 h postmortem as related to meat quality of (L × Y) × h fatteners

Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
14
Numer
2
Opis fizyczny
p.461-469,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Pig Breeding and Meat Science, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Prusa 14, 08-110 Siedlce, Poland
autor
  • Department of Pig Breeding and Meat Science, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Prusa 14, 08-110 Siedlce, Poland
autor
  • Department of Pig Breeding and Meat Science, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Prusa 14, 08-110 Siedlce, Poland
  • Department of Pig Breeding and Meat Science, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Prusa 14, 08-110 Siedlce, Poland
  • Department of Pig Breeding and Meat Science, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Prusa 14, 08-110 Siedlce, Poland
autor
  • Department of Pig Breeding and Meat Science, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Prusa 14, 08-110 Siedlce, Poland
  • Department of Pig Breeding and Meat Science, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Prusa 14, 08-110 Siedlce, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f6a40aec-6fd1-4727-9888-2c871c1383cc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.