Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Produkcji, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, SGGW Warszawa
Bibliografia
1. Grzesińska W., 2003c: Projektowanie technologiczne zakładów gastronomicznych a zachowanie standardów higieny produkcji., Inżynieria Rolnicza, 8 (50), s. 165-171.
2. Grzesińska W., 2012a: Organizacja procesu produkcyjnego w zakładach gastronomicznych. W: Kucharz & Gastronom. Vademecum, Wydawnictwo Rea s.j., Warszawa, s. 23-35.
3. Grzesińska W., 2012b: Zasady funkcjonalnego rozwiązania przestrzennego zakładów gastronomicznych., w: Grzesińska W. [red.] Technologiczne projektowanie zakładów gastronomicznych, Wydawnictwa SGGW, j s. 33-41.
4. Grzesińska W., 2013: Projektowanie technologiczne zakładów żywienia zbiorowego j z uwzględnieniem aspektów higienicznych. W: (red.) Kołożyn-Krajewska D. Higiena produkcji żywności.
5. Obwieszczenie Ministra Gospodarki, Pracy i Polityki Socjalnej w sprawie ogłoszenia jednolitego tekstu Rozporządzenia Ministra Pracy i Polityki Socjalnej w sprawie ogólnych przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy (Dz.U. Nr 169, poz. 1650 z 2003 roku z późniejszymi zmianami Dz.U. Nr 49 poz. 330).
6. Schwarz R, Lemme F., Neumann D., Wagner A., 2013: Professional Kitchens, Huss Medien GmbH, Hamburg.