PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1975 | 20 |
Tytuł artykułu

Ważniejsze procesy biochemiczne w okresie pośmiertnym i podczas chłodniczego składowania w mięsie zajęczym

Autorzy
Warianty tytułu
EN
The more important biochemical peocesses in hare meat after slaughter and during cold storage
RU
Vazhnejjshie biokhimicheskie processy v posmertnyjj period i vo vremja khranenia zajach"ego mjasa v kholodil'nom sklade
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
20
Opis fizyczny
s.41-77,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Instytut Przechowalnictwa i Technologii Żywności, Akademia Rolnicza we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f6947563-3af7-4b20-b9d7-a139d41d713f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.