PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 43 | 03 |
Tytuł artykułu

Postępy technologii i rozwoju produkcji żywności. XIX Sesja Naukowa Komitetu Techniki i Chemii Żywności PAN

Autorzy
Warianty tytułu
RU
Progressy tekhologii v razvitini poroizvodstva pishhi – XIX Naycnaja sessija Komiteta techniki i khnin Pol’skojj Akademii Nauk
EN
Technological advances in food production – the 19th Scientific Session of the Committee of Food Technology and Chemistry of the Polish Academy of Sciences
DE
Fortschritte der Technologie von Lebensmittelproduktion – XIX Wissenschaftliche Session des Ausschusses „Technik und Chemie der Nahrung” der Polnischen Akademie der Wissenschaften
FR
Les progres de la technologie des denrees alimentaires – XIX Session Scientifique du Comite „Technique et Chimie des denrees alimentaries” de l’Academie Polonaise des Sciences
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Tom
43
Numer
03
Opis fizyczny
s.63-67,fot.
Twórcy
autor
  • Katedra Produktów Białkowych i Tłuszczowych, Wydział Technologii Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Akademia Rolnicza, ul.Grochowska 272, 03-849 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f62a81d8-084e-4fdf-a00b-de07f0d33e05
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.