Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2016
Tom
23
Numer
5
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
5
artykuł:
Problematyka żywnościowa w ustawodawstwie polskim i unijnym
(
Morkis G.
)
artykuł:
Wpływ dodatku oligofruktozy na wybrane wyróżniki jakości probiotycznych sorbetów owocowo-herbacianych
(
Szydlowska A.
,
Kolozyn-Krajewska D.
)
artykuł:
Wpływ wybranych czynników na wydajność rzeźną i jakość mięsa gęsiego
(
Adamski M.
,
Kucharska-Gaca J.
,
Kuzniacka J.
,
Kowalska E.
,
Czarnecki R.
)
artykuł:
Metoda barwienia fluorescencyjnego LIVE/DEAD BacLight™ w badaniach stanu fizjologicznego Lactobacillus spp.
(
Olszewska M. A.
,
Kocot A. M.
,
Motuk I.
,
Laniewska-Trokenheim L.
)
artykuł:
Białkowe markery gatunkowe jako potencjalne narzędzie molekularne do kontroli autentyczności produktów orkiszowych
(
Kononiuk A.
,
Bocian A.
,
Karwowska M.
,
Drzazga T.
)
artykuł:
Postrzeganie wybranych kryteriów innowacyjności produktów spożywczych przez konsumentów
(
Bialoskurski S.
)
artykuł:
Wpływ dodatku propolisu na zawartość wybranych związków polifenolowych oraz aktywność przeciwutleniającą miodu
(
Socha R.
,
Habryka C.
,
Juszczak L.
)
artykuł:
Ocena właściwości przeciwutleniających wybranych produktów roślinnych w aspekcie możliwości ich wykorzystania jako dodatków do żywności wysokobiałkowej poddawanej obróbce termicznej
(
Sniezek E.
,
Szumska M.
,
Janoszka B.
)
artykuł:
Wpływ systemu chowu i sposobu żywienia tuczników na ich wartość rzeźną i jakość mięsa
(
Karpiesiuk K.
,
Falkowski J.
,
Raubo B.
,
Kozera W.
,
Bugnacka D.
)
artykuł:
Modyfikacje genetyczne żywności pochodzenia zwierzęcego
(
Kajak-Siemaszko K.
,
Boruszewska K.
,
Przybylski W.
)
artykuł:
Wpływ dodatku proszku z zielonej herbaty na jakość wyrobów podrobowych przechowywanych w warunkach chłodniczych
(
Werenska-Sudnik M.
,
Chelmecka I.
,
Woloszyn J.
,
Okruszek A.
,
Haraf G.
,
Okrusz A.
)
artykuł:
Porównanie składu chemicznego i zawartości składników bioaktywnych wybranych odmian czosnku
(
Ciuba M.
,
Dziadek K.
,
Kukielka E.
,
Oczkowicz J.
,
Piatkowska E.
,
Leszczysnka T.
,
Kopec A.
)
artykuł:
Właściwości transglutaminazy i jej rola w piekarstwie
(
Sadowska A.
,
Diowksz A.
)
artykuł:
Prof. dr hab. inż. Mieczysław Pałasiński, dr h.c. 1924-2016
(
Gambus H.
)
artykuł:
XII Konferencja Naukowa z cyklu: Żywność XXI wieku nt. "Żywność a innowacje" Kraków, 22-23 września 2016
(
Najgebauer-Lejko D.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.