PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1986 | 37 | 1 |
Tytuł artykułu

Badanie zawartości błonnika pokarmowego w krajowych produktach spożywczych. Cz.II. Zawartość błonnika pokarmowego w kaszkach i ryżu, płatkach zbożowych, makaronach, pieczywie trwałym oraz w niektórych odżywkach dla dzieci

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Studies of the content of dietary fibre in polish food products. Part II. Dietary fibre in groats, rice, cereal flakes, speghetii, bread and rolls and certain formulas for children
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
37
Numer
1
Opis fizyczny
s.48-53,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Lublinie, Lublin
autor
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Lublinie, Lublin
autor
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Lublinie, Lublin
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Lublinie, Lublin
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Lublinie, Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f4e578a7-08ad-4047-8902-cc0bfe3ddb68
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.