PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2006 | 14 | 01 |

Tytuł artykułu

Czy frakcje cholesterolu w produktach drobiarskich mają znaczenie dla konsumenta?

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

14

Numer

01

Opis fizyczny

s.8-11,rys.,tab.

Twórcy

autor
  • Instytut Zootechniki w Krakowie, Kraków

Bibliografia

Uwagi

PL
Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-f4db12df-2d6e-4f97-99d9-a92dd9322e4e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.