Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
Rocznik
2018
Tom
73
Numer
3-4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3-4
artykuł:
Wpływ chlorku wapnia na jakość mięsa końskiego
(
Stanislawczyk R.
,
Rudy M.
,
Gil M.
)
artykuł:
Skropliny z produkcji przetworów owocowych jako źródło związków zapachowych
(
Markowska J.
,
Kalemba D.
,
Polak E.
)
artykuł:
Ocena zawartości związków biologicznie aktywnych oraz zawartość i skład olejku eterycznego w melisie lekarskiej (Melissa officinalis L.)
(
Kalwa K.
,
Wyrostek J.
)
artykuł:
Wpływ rodzaju zastosowanej wody do ekstrakcji herbatki ziołowej z szyszek chmielu (Lupuli strobili) na zawartość związków biologicznie aktywnych
(
Kalwa K.
,
Wyrostek J.
)
artykuł:
Zmiany wielkości parametrów chemicznych oraz stopnia mikrobiologicznego zanieczyszczenia soku gęstego podczas jego składowania
(
Suminska T.
,
Kowalska M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.