PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 46 | 4 |

Tytuł artykułu

Wpływ obróbki kulinarnej na zawartość witaminy C w pędach szparaga lekarskiego (Asparagus officinalis L.)

Warianty tytułu

EN
Influence of culinary treatment on vitamin C content in asparagus (Asparagus officinals L.) shoots

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

46

Numer

4

Opis fizyczny

s.490-495,rys.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Technologii Gastronomicznej i Konsumpcji, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im.H.Kołłątaja w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
autor
  • Katedra Technologii Gastronomicznej i Konsumpcji, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im.H.Kołłątaja w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
autor
  • Katedra Technologii Gastronomicznej i Konsumpcji, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im.H.Kołłątaja w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
autor
  • Katedra Technologii Gastronomicznej i Konsumpcji, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im.H.Kołłątaja w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-f465ed56-1dba-472d-94b1-c0038b5e314f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.