Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
2014
|
3
|
Tytuł artykułu
Wpływ wielkości frakcji otrąb pszennych na jakość granulatu
Autorzy
Zawislak K.
,
Sobczak P.
,
Panasiewicz M.
,
Mazur J.
,
Nadulski R.
,
Starek A.
Warianty tytułu
EN
Effect of fractions of wheat bran on the quality of the granules
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2014
Numer
3
Opis fizyczny
s.25-28,rys.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zawislak K.
Katedra Inżynierii i Maszyn Spożywczych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Doświadczalna 44, 20-236 Lublin
autor
Sobczak P.
Katedra Inżynierii i Maszyn Spożywczych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Doświadczalna 44, 20-236 Lublin
autor
Panasiewicz M.
Katedra Inżynierii i Maszyn Spożywczych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Doświadczalna 44, 20-236 Lublin
autor
Mazur J.
Katedra Inżynierii i Maszyn Spożywczych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Doświadczalna 44, 20-236 Lublin
autor
Nadulski R.
Katedra Inżynierii i Maszyn Spożywczych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Doświadczalna 44, 20-236 Lublin
autor
Starek A.
Katedra Biologicznych Podstaw Technologii Żywności i Pasz, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f44410ed-9f7d-4a17-83fc-4aca86a94cca
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.