PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2013 | 48 | 03 |

Tytuł artykułu

Wpływ lecytyn sypkich na krioprotekcję mrożonego mięsa i przetworów

Warianty tytułu

EN
The effect of powdered lecithins on cryoprotection of frozen meat and meat products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

48

Numer

03

Opis fizyczny

s.40-42,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
  • Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
  • Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-f42d3210-7ba1-4c28-bdcd-bd762a68159f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.