PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2013 | 48 | 03 |
Tytuł artykułu

Wpływ lecytyn sypkich na krioprotekcję mrożonego mięsa i przetworów

Warianty tytułu
EN
The effect of powdered lecithins on cryoprotection of frozen meat and meat products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Czasopismo
Rocznik
Tom
48
Numer
03
Opis fizyczny
s.40-42,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
  • Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
  • Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f42d3210-7ba1-4c28-bdcd-bd762a68159f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.