PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1972 | 23 | 4 |

Tytuł artykułu

Badania biologiczne wartości żywieniowej tłuszczów jadalnych Część I. Wpływ wybranych tłuszczów na spożycie diet i współczynniki strawności tłuszczu, przyrosty ciężaru ciała oraz wybrane testy enzymatyczne w surowicy krwi i wątrobie zwierząt doświadczalnych

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Biological estimation of nutritive value of edible fats I. An influence of selected fats upon diet consumption, fat digestibility rates, weight gain, and some ezymatic tests in blood and river of experimental animals.

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

23

Numer

4

Opis fizyczny

s.387-397,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Fizjologii i Biochemii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Fizjologii i Biochemii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Fizjologii i Biochemii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Fizjologii i Biochemii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Fizjologii i Biochemii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Fizjologii i Biochemii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Fizjologii i Biochemii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-f3d864cf-228d-4bbd-b7c5-2b0bfaddcaa1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.