Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Progress in Plant Protection
Rocznik
2019
Tom
59
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Health status of two spring barley cultivars grown in long-term monoculture
(
Kurowski T. P.
,
Kotlarz K.
,
Kwiatkowska E.
,
Damszel M.
,
Damszel S. W.
,
Mastalerz J.
,
Preuss J.
,
Wodzynski P.
)
artykuł:
Influence of cultivation intensity on plant health and yield variability of winter wheat varietes
(
Kieloch R.
,
Kulon T.
)
artykuł:
The effect of stimulating biomass growth of everbearing strawberry variety San Andreas by the foliage application of a product containing zinc
(
Kopec M.
,
Gondek K.
,
Mierzwa-Hersztek M.
,
Zaleski T.
,
Bogdal S.
,
Bieniasz M.
,
Blaszczyk J.
,
Kaczmarczyk E.
,
Knaga J.
,
Lapczynska-Kordon B.
,
Nawrocki J.
,
Pniak M.
)
artykuł:
The profitability of using mechanical treatments, herbicides and biostimulants in the cultivation of the edible potato cultivar Bartek
(
Zarzecka K.
,
Gugala M.
,
Grzywacz K.
)
artykuł:
Diversity of segetal flora in crops cultivated in selected farms in Wielkopolska province
(
Bojarszczuk J.
,
Podlesny J.
)
artykuł:
Biological activity of Trichoderma spp. in greenhouse and in vitro studies
(
Mambaeva A.
,
Swierczynska I.
,
Pieczul K.
,
Khidirov K.
,
Sadanov A.
,
Shemshura O.
,
Lozowicka B.
)
artykuł:
Development of the beet cyst nematode (Heterodera schachtii Schm.) population in the soil and yield of sugar beet following the cultivation of varieties with different tolerance to nematodes
(
Lukomski M.
)
artykuł:
The relationships between selected traits in spring barley using linear and rank correlation coefficients
(
Tratwal A.
,
Cyplik A.
,
Bocianowski J.
)
artykuł:
Online Pest Warning System - science for practice
(
Tratwal A.
,
Baran M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.