Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2012
Tom
60
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Zarządzanie firmą ...czyli o trudnych decyzjach i zaletach planowania (cz.II)
(
Truskolawska M.
)
artykuł:
Kawa w wersji slow
artykuł:
Slow Food - czy warto?
artykuł:
Najważniejsze wskaźniki jakości mąki pszennej
(
Jurga R.
)
artykuł:
"Czas to jakość, a jakość to pieniądz"
artykuł:
Wyroby cukiernicze w Indochinach
(
Bohdan M.
)
artykuł:
Jubileusz 35-lecia Wydziału Nauk o Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy, Wrocław
(
Kita A.
,
Stencel P.
)
artykuł:
Wyselekcjonowane kultury starterowe jako uniwersalna metoda wpływania na jakość pieczywa
(
Piasecka-Jozwiak K.
,
Rozmierska J.
)
artykuł:
Jak lepiej miesić?
artykuł:
Forum 100, 3. Międzybranżowe Spotkanie Kadry Zarządzającej Przemysłu Żywnościowego
artykuł:
Sprawozdanie za korzystanie ze środowiska za pierwsze półrocze 2012 r. - do końca lipca 2012 r.
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Slow Food. Mamy prawo do smaku
artykuł:
Obowiązki ewidencyjne i rozliczeniowe w zakresie podatku VAT
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Sprzedawca, klient - i promocja. W spółdzielczości "Samopomocy Chłopskiej" dużo się dzieje
(
Chojnowska K.
)
artykuł:
Jeśli wino, to tylko z Bordeaux... Sauternes - napój bogów
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Eliminowanie zakłóceń technologicznych dzięki zintegrowanemu serwisowi maszyn i urządzeń
(
Stec A.
,
Malecki P.
)
artykuł:
Podział i charakterystyka substancji intensywnie słodzących stosowanych w żywności (cz.II)
(
Miskiewicz K.
,
Nebesny E.
,
Rosicka-Kaczmarek J.
)
artykuł:
Slow Food. Słodkie lenistwo czyli urlop w duchu slow movement
(
Weimann N.
,
Koppa A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.