Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2009
|
2
|
Tytuł artykułu
Aktualne i przyszłe zmiany prawa żywnościowego dotyczące jakości handlowej produktów mięsnych. Cześć I
Autorzy
Szymanski P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
prawo
prawo zywnosciowe
jakosc handlowa
produkty miesne
sankcje
kary pieniezne
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2009
Numer
2
Opis fizyczny
s.4-7
Twórcy
autor
Szymanski P.
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego w Warszawie, ul.Jubilerska 4, 04-190 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f2b034e5-e561-49c4-b712-b9fe6e4e31eb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.