Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2014
|
47
|
3
|
Tytuł artykułu
Stabilność oksydatywna tłuszczu mleka przeżuwaczy w porównaniu z tłuszczem mleka kobiecego
Autorzy
Brys J.
,
Wirkowska-Wojdyla M.
,
Gorska A.
,
Ostrowska-Ligeza E.
,
Gajda K.
Warianty tytułu
EN
Oxidative stability of ruminant milk fats compared to human milk fat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2014
Tom
47
Numer
3
Opis fizyczny
s.314-319,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Brys J.
Katedra Chemii, Wydział Nauk o Żywności , Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa
autor
Wirkowska-Wojdyla M.
Katedra Chemii, Wydział Nauk o Żywności , Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa
autor
Gorska A.
Katedra Chemii, Wydział Nauk o Żywności , Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa
autor
Ostrowska-Ligeza E.
Katedra Chemii, Wydział Nauk o Żywności , Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa
autor
Gajda K.
Katedra Chemii, Wydział Nauk o Żywności , Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f2a3aade-f926-494b-bf18-8ffa5ab1c8f8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.