Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1989
Tom
41
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Wpływ dodatku tłuszczu na optymalny czas kutrowania oraz jakość farszów i wędlin
(
Wajdzik J.
)
artykuł:
Organizacja produkcji artykułów spożywczych w Kombinacie Rolniczo-Przemysłowym w Niemczech
(
Jardzioch M.
)
artykuł:
Ocena opłacalności produkcji rolniczej. Część I
(
Brodzinski M. G.
)
artykuł:
Państwowy przemysł mięsny. Zarys dziejów. Część VII
(
Wesolowski E.
)
artykuł:
Wpływ stopnia rozdrobnienia na przebieg procesu peklowania mięsa kurcząt
(
Mroczek J.
,
Sokolinska S.
,
Pisula A.
)
artykuł:
Mechanizm termicznej denaturacji miozyny
(
Skrabka-Blotnicka T.
)
artykuł:
Linia obróbki jelit wieprzowych cienkich
(
Nykiel J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.