Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1990
Tom
42
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Wpływ ekonomicznej sfery otoczenia na warunki sterowania procesem w jednostce przemysłu mięsnego. Część I
(
Pasternak K.
)
artykuł:
Krótkoterminowa konserwacja skór surowych przykładem stosowania technologii zmniejszających emisję soli do ścieków
(
Lukowicz-Stukan W.
)
artykuł:
Warunki powodzenia procesu urynkowienia gospodarki mięsnej
(
Tederko C.
)
artykuł:
Kształcenie kadr dla przemysłu mięsnego w Danii. Część I
(
Wazbinski A.
)
artykuł:
Wpływ masy ciała na wartość rzeźną knurków
(
Wajda S.
,
Pachniak M.
)
artykuł:
Moje 40 lat w przemyśle mięsnym Rzeszowszczyzny
(
Nyzio J.
)
artykuł:
Wpływ ilości NaCl w solankach i mieszankach peklujących na właściwości fizykochemiczne mięsa
(
Buczkowski J.
,
Ligeza U.
,
Mroczek J.
,
Pisula A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.