Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2010
|
58
|
09
|
Tytuł artykułu
"Jakość Tradycja" - także dla piekarzy i cukierników
Autorzy
Stus M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
piekarstwo
cukiernictwo
Byszewska Izabella wywiad
wywiady
system Jakosc Tradycja
dofinansowanie
producenci
produkty tradycyjne
certyfikaty
piekarnie
dodatki do zywnosci
zywienie czlowieka
bezpieczenstwo zywnosci
ochrona zywnosci
Unia Europejska
rejestracja produktow
jakosc produktu
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2010
Tom
58
Numer
09
Opis fizyczny
s.24-26,fot.
Twórcy
autor
Stus M.
Przegląd Piekarski i Cukierniczy, ul.Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f20c5188-858d-44b6-a23d-9806cca83b6c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.