Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2018
Tom
---
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Badania laboratoryjne w kontroli jakości mięsa i jego przetworów
(
Hac-Szymanczuk E.
,
Cegielka A.
)
artykuł:
Międzynarodowa Konferencja Dodatków Spożywczych i Suplementów
(
Wilczak J.
)
artykuł:
Bąbelki po włosku
(
winny maniak
)
artykuł:
Jakość i bezpieczeństwo zdrowotne mięsa wieprzowego
(
Stanislawczyk R.
)
artykuł:
Domowo, tradycyjnie i ze smakiem - mięso i wędliny premium na świąteczny stół Polaków
(
Krzywinski T.
,
Tokarczyk G.
)
artykuł:
Sytuacja ekonomiczno-finansowa producentów mięsa i jego przetworów w I połowie 2018 roku
(
Drozdz J.
)
artykuł:
Kulinarny Puchar Polskiego Mięsa Drobiowego
artykuł:
Early Warning Europe - działa i pomaga przedsiębiorcom!
(
Gierczak-Grupinska K.
)
artykuł:
Perspektywy stosowania azotynów i azotanów w przetwórstwie mięsa
(
Szymanski P.
)
artykuł:
VIII Konfrontacje "Drogi do AgroSukcesu"
artykuł:
Jubileuszowe 50. Dni Przemysłu Mięsnego
(
Szymanski P.
)
artykuł:
Pozyskiwanie i charakterystyka jakości mięsa bizona
(
Chwastowska-Siwiecka I.
,
Baryczka M. J.
,
Winarski R.
)
artykuł:
ERP + MES = CSB FACTORY ERP
(
Stec A.
,
Krzywinski A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.