Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2018
Tom
---
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Żywieniowe właściwości serwatki
(
Jezewska A.
)
artykuł:
Nowoczesna technika w natarciu
artykuł:
Targi WorldFood Warsaw 2018
(
Lorkiewicz B.
)
artykuł:
Różnice w zawartości wybranych składników mineralnych w jogurtach naturalnych oraz z dodatkiem ziaren zbóż i owoców
(
Tonska E.
,
Klepacka J.
)
artykuł:
Produkty wegańskie i wegetariańskie zyskują na popularności
artykuł:
Fakty i mity o odkleszczowym zakażeniu bydła mlecznego
(
Kuczynska B.
)
artykuł:
Deszcz nagród na XLIV Olimpiadzie Wiedzy o Mleku i Mleczarstwie w Zespole Szkół Weterynaryjnych i Ogólnokształcących nr 7 w Łomży
(
Olbrys B.
)
artykuł:
Sery zwarowe - alternatywa dla serwatki
(
Zulewska J.
)
artykuł:
Narzędzia organizatorsko-statystyczne wspomagające zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
XI Euroforum Polskiego Mleczarstwa i XVII Krajowa Ocena Masła i Produktów Wysokotłuszczowych
(
Garczewska-Murzyn A.
)
artykuł:
Żywność w Internecie - jak sprzedawać i prezentować ją w zgodzie z przepisami?
(
Olszak J.
)
artykuł:
Spożycie mleka i produktów mleczarskich w wielkomiejskich gospodarstwach domowych w Polsce
(
Piekut M.
)
artykuł:
Chemiczne aspekty higieny żywności - cz. 23. Bisfenol A - nowo rozpoznane chemiczne zanieczyszczenie żywności
(
Smoczynski S. S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.