Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Problemy Rolnictwa Światowego
2016
|
16[31]
|
4
|
Tytuł artykułu
The possibility of food consumption improvement by reducing food wastage in the households in Poland
Autorzy
Rejman K.
,
Zablocka K.
,
Prandota A.
,
Ganczewski G.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Problemy Rolnictwa Światowego
Rocznik
2016
Tom
16[31]
Numer
4
Opis fizyczny
p.281-292,fig.,ref.
Twórcy
autor
Rejman K.
Department of Organisation and Economics of Consumption, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Nowoursynowska 159c, 07-776 Warsaw, Poland
autor
Zablocka K.
Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Poland
autor
Prandota A.
Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Poland
autor
Ganczewski G.
COBRO-Packaging Research Institute, Konstancinska 11, 02-942 Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f1b2b795-36bc-4a7c-b9fe-37ce8aa97b8d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.