PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 12 |

Tytuł artykułu

Nowe trendy w konserwacji żywności

Autorzy

Warianty tytułu

EN
New trends in food preservation

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

12

Opis fizyczny

s.26-30,tab.,fot.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-f1a14cdc-e5da-48af-b5dc-01d6886d1ea4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.