Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2018
|
12
|
Tytuł artykułu
Nowe trendy w konserwacji żywności
Autorzy
Zbikowski Z.
Warianty tytułu
EN
New trends in food preservation
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
konserwowanie zywnosci
obrobka termiczna
ogrzewanie
wysokie cisnienia
pola elektryczne pulsujace
swiatlo pulsujace
ultradzwieki
konserwanty
promieniowanie ultrafioletowe
technologia zimnej plazmy
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2018
Numer
12
Opis fizyczny
s.26-30,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zbikowski Z.
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f1a14cdc-e5da-48af-b5dc-01d6886d1ea4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.