Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2016
|
03
|
Tytuł artykułu
Królik czy zając - który bardziej godzien świąt?
Autorzy
Harapkiewicz W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Szczawno-Zdroj
restauracja Babinicz
mieso krolicze
mieso zajecze
przepisy kulinarne
pasztet z zajaca
potrawy z krolika
porady kulinarne
przyrzadzanie posilkow
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2016
Numer
03
Opis fizyczny
s.40-42,fot.
Twórcy
autor
Harapkiewicz W.
Euro Toques Polska, Bydgoszcz
Kuchnia Dworzysko, Szczawno Zdrój
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f1974f27-4666-49c0-99d4-bc4ae48071b6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.