Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1984
Tom
36
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Konferencja Sekcji Przemysłu Mięsnego SITSpoż. w Jarosławiu
(
Z.J.
)
artykuł:
Konieczność doskonalenia skupu bydła rzeźnego
(
Wichlacz H.
)
artykuł:
Elementy teorii technologicznych procesów jednostkowych przemysłu mięsnego. Procesy biochemiczne
(
Tyszkiewicz I.
)
artykuł:
Właściwości i przydatność technologiczna mięsa wołowego DFD i PSE w przetwórstwie mięsnym
(
Kowalski Z.
,
Zoltowska A.
)
artykuł:
Usuwanie tłuszczów ze ścieków zakładu przerobu kości
(
Manczak M.
,
Balbierz M.
)
artykuł:
Co z reformą płac w przemyśle mięsnym
(
Piatkowska J.
)
artykuł:
Badania nad wpływem warunków oświetlenia na wyniki produkcyjne w odchowie kurcząt brojlerów
(
Gornowicz E.
)
artykuł:
Ścieki z zakładów mięsnych i metody ich oczyszczania
(
Tanistra I.
,
Bodzek M.
)
artykuł:
90-lecie "Gazety Cukrowniczej"
(
lek
)
artykuł:
Chłodnicze przechowywanie mięsa w modyfikowanej atmosferze
(
Nowak Z.
,
Switka J.
)
artykuł:
Toruńskie projekty racjonalizatorskie
(
lek
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.