Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Microbiologica Polonica
Rocznik
1988
Tom
37
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Microbiological degradation of sterols. II. Isolation of Rhodococcus sp. IM 58 mutants with a block of the cholesterol degradation pathway
(
Zajaczkowska E.
,
Bartoszko-Tyczkowska A.
,
Sedlaczek L.
)
artykuł:
The effect of amino and organic acids produced by the selected microorganisms on metal leaching
(
Golab Z.
,
Orlowska B.
)
artykuł:
Characterization of the cell wall murein
(
Baj J.
,
Markiewicz Z.
)
artykuł:
Evaluation of the [3H]Thymidine method for estimating bacterial growth rates and production in lake water: Re-examination and methodological comments
(
Chrost R. J.
,
Overbeck J.
,
Wcislo R.
)
artykuł:
Haemolytic activity of Morganella morganii strains
(
Goluszko P.
,
Gospodarek E.
,
Bugalski R.
)
artykuł:
Phagocytosis by somatic cells from dry cow secretion
(
Bassalik-Chabielska L.
,
Smuda P.
,
Zieba G.
,
Kostrzynski S.
)
artykuł:
Immobilization of fungal protoplasts for steroid bioconversion
(
Dlugonski J.
,
Sedlaczek L.
)
artykuł:
Sulphate and methionine as sulphur sources for cysteine and cephalosporin C synthesis Cephalosporium acremonium
(
Lewandowska M.
,
Paszewski A.
)
artykuł:
Amine production by Streptococcus lactis under different growth conditions
(
Chander H.
,
Batish V. K.
,
Babu S.
,
Bhatia K. L.
)
artykuł:
Microbiological degradation of sterols. I. Selective induction of enzymes of the cholesterol side-chain cleavage in Rhodococcus sp. IM 58
(
Zajaczkowska E.
,
Sedlaczek L.
)
artykuł:
The kinetics of biosynthesis and some properties of an extracellular cholesterol oxidase produced by Arthrobacter sp. IM 79
(
Wilmanska D.
,
Sedlaczek L.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.