PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1983 | 38 |

Tytuł artykułu

Otłuszczenie tusz i cechy wątroby tuczników w zależności od poziomu białka i energii w dawkach

Autorzy

Warianty tytułu

RU
Ozhirenie tush i cherty pecheni otkormochnikov v zavisimosti ot belkovogo i ehnergitecheskogo kormlenija
EN
Carcass deposit fat and liver characteristics of fattened pigs as affected by protein and energy content in feeds

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

38

Opis fizyczny

s.85-97,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Żywienia i Higieny Zwierząt, Wydział Zootechniczny, Akademia Rolnicza w Lublinie, Lublin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-efa0ce6b-f814-4aab-bcec-4bc827e2866f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.