Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
International Agrophysics
2024
|
38
|
4
|
Tytuł artykułu
Broccoli pomace: effect of drying methods and temperature on the grinding process and physicochemical properties
Autorzy
Krajewska A.
,
Dziki D.
,
Yilmaz M.A.
,
Ozdemir F.A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
International Agrophysics
Rocznik
2024
Tom
38
Numer
4
Opis fizyczny
p.423-436,fig.,ref.
Twórcy
autor
Krajewska A.
Department of Thermal Technology and Food Process Engineering, University of Life Sciences in Lublin, 20-612 Lublin, Poland
autor
Dziki D.
Department of Thermal Technology and Food Process Engineering, University of Life Sciences in Lublin, 20-612 Lublin, Poland
autor
Yilmaz M.A.
Department of Analytical Chemistry, Faculty of Pharmacy, Dicle University Science and Technology Research and Application Center (DUBTAM), 21280, Diyarbakır, Turkey
autor
Ozdemir F.A.
Department of Molecular Biology and Genetics, Faculty of Science and Art, 12000, Bingöl University, Bingöl, Turkey
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.31545/intagr/192835
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ef70ca76-4da2-4c21-98e6-cf407d68ccfb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.