Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1971
|
22
|
5
|
Tytuł artykułu
Zawartość kwasu foliowego w wybranych gatunkach pieczywa na tle procesu technologicznego
Autorzy
Suckewer A.
,
Secomska B.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Soderzhanie folivoi kisloty v nekotoryh sortah hleba na fone tehnologiceskogo processa
EN
The contents of folic acid in selected types of bread in correlation to the technological process
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
kwas foliowy
zawartosc kwasow
pieczywo
procesy technologiczne
badania naukowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1971
Tom
22
Numer
5
Opis fizyczny
s.629-635,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Suckewer A.
Zakład Żywności i Technologii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Secomska B.
Zakład Żywności i Technologii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ef52f0a5-0693-4816-9ee5-a901716c86bc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.