PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2019 | 22 | 2 |

Tytuł artykułu

Changes in microscopic structure and susceptibility to enzymatic hydrolysis of miscanthus and sorghum biomass after acid and alkali pretreatment

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

22

Numer

2

Opis fizyczny

www.ejpau.media.pl/volume22/issue2/art-04.html

Twórcy

  • Department of Biotechnology and Food Microbiology, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 48, 60-627 Poznan, Poland
autor
  • Department of Biotechnology and Food Microbiology, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 48, 60-627 Poznan, Poland
autor
  • Department of Biotechnology and Food Microbiology, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 48, 60-627 Poznan, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-eef82789-093d-4649-8195-28106095d92e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.