PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2020 | 11 |

Tytuł artykułu

Odpowiadamy na pytania Czytelników. Co nowego w higienie żywności i zasadach HACCP? Na pytanie Czytelnika odpowiedział...

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

11

Opis fizyczny

s.50-52,tab.,fot.

Twórcy

autor
  • Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-ee502d1a-fa84-4672-b0bd-11d85ea3fb3c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.