Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2008
Tom
62
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Chłodnictwo przemysłowe - historia i kierunki rozwoju
(
Pietrzak J. J.
)
artykuł:
(Nie)bezpieczne warzywa i owoce
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Rynek mrożonych owoców i warzyw w Polsce
(
Nosecka B.
)
artykuł:
Temperatura przemiany szklistej - parametr stabilności żywności
(
Palacha Z.
,
Sitkiewicz I.
)
artykuł:
Barwniki syntetyczne a nowe regulacje prawne
artykuł:
Rekarton
(
AG
)
artykuł:
Wymagania HACCP uproszczone do minimum
artykuł:
Zioła mrożone - lepsze od suszonych?
(
Jakowienko P.
,
Wojcik-Stopczynska B.
)
artykuł:
Metody ograniczania krystalizacji lodu w procesie zamrażania
(
Kaminska A.
,
Lewicki P. P.
)
artykuł:
Napoje energetyzujące i ich składniki funkcjonalne
(
Hoffmann M.
,
Swiderski F.
)
artykuł:
Zmiany cen produktów rolnych i detalicznych w Unii Europejskiej
(
Judzinska A.
)
artykuł:
Niedroga, kremowa konsystencja od National Starch Food Innovation
artykuł:
Ciekły azot w kuchni i przy stole
(
Bonikowska M.
,
Sniezawski P.
)
artykuł:
Producent lodów Hela stawia na branżowego specjalistę IT - firmę CSB-System
(
Krzywinski A.
,
Schalk H.
)
artykuł:
Innowacyjne urządzenie do kontroli objętości pieczywa
artykuł:
Dereń właściwy - roślina zapomniana
(
Gasik A.
,
Mitek M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.