Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1988
Tom
39
Numer
5
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
5
artykuł:
Ocena pobrania kadmu, rtęci i ołowiu z dietami odtworzonymi
(
Marzec Z.
,
Bulinski R.
)
artykuł:
Wstępna ocena poziomu jodu w całodziennych racjach pokarmowych dzieci przebywających w leczeniu szpitalnym
(
Hennig J.
)
artykuł:
Wpływ wanadu na wybrane parametry biochemiczne krwi i narządów wewnętrznych szczurów
(
Zaporowska H.
,
Slotwinska M.
)
artykuł:
Immunologiczne metody oznaczania pałeczek Salmonella w żywności
(
Pogorzelska E.
)
artykuł:
Występowanie lotnych N-nitrozoamin w rybach i przetworach rybnych
(
Karlowski K.
,
Bojewski J.
)
artykuł:
Oszacowanie wielkości spożycia polichlorowanych dwufenyli w Polsce
(
Falandysz J.
)
artykuł:
Występowanie bakterii z rodzaju Yersinia w wodzie studni przydomowych
(
Maleszewska J.
,
Krogulska B.
,
Bielecka Z.
,
Stypulkowska-Misiurewicz H.
)
artykuł:
Badania genotoksycznej aktywności kondensatu dymu wędzarniczego w baktryjnych układach komórkowych
(
Jenek J.
,
Quillardet P.
,
Pietkiewicz K.
,
Chomiak D.
,
Hofnung M.
)
artykuł:
Zależność reakcji układu krążenia na bodźce dźwiękowe od narażenia uczniów na hałas w miejscu zamieszkania
(
Szata W.
)
artykuł:
Zanieczyszczenie naturalnego środowiska w woj. rzeszowskim i jego wpływ na zdrowie człowieka
(
Jarosz A.
,
Zoldak M.
)
artykuł:
Toksyczność subchroniczna penicyliny G oraz produktów jej rozpadu cieplnego po podaniu per os
(
Tropilo J.
,
Kiszczak L.
,
Piusinski W.
,
Lenartowicz-Kubrat Z.
,
Leszczynska K.
)
artykuł:
Pozostałości chlorowanych węglowodorów w tłuszczu zająca
(
Zamojski J.
,
Amarowicz R.
,
Korzeniowski W.
,
Smoczynski S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.