Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
2014
|
22
|
10
|
Tytuł artykułu
Jakość skorupy jaj-o tym zawsze warto dyskutować
Autorzy
Nowaczewski S.
Warianty tytułu
EN
The quality of eggshell-always worth discussing
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
skorupy jaj
jakosc
chow zwierzat
drob
jaja kurze
jaja perlicze
masa skorupy
barwa skorupy
kury nioski
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
2014
Tom
22
Numer
10
Opis fizyczny
s.26-30,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Nowaczewski S.
Zakład Drobiarstwa, Katedra Turystyki Wiejskiej, Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ec7d407d-56ee-4544-8dab-351094fce997
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.